Занимания

Крушунските водопади - перлата в короната на с. Крушуна, само на 150 метра от Хотел & Релакс зона "Катлея"! Открийте магията в тази природа, разположена в сърцето на област Ловеч. Разходка по живописната пътека, минаваща покрай впечатляващите Крушунски водопади, или колоездене из парк "Маарата" - изборът е ваш. Хотел "Катлея" предлага идеалната база за изследване на природните богатства на региона, включително множество пещери като Маарата, Урушка Маара, Бонинска пещера, Гарваница и други. На 15 км западно се намира знаменитата Деветашка пещера, добавяща още една причина за вашето приключение до Хотел & Релакс зона "Катлея", в с. Крушуна. Местността разполага с множество екопътеки, подходящи за туризъм, разходка или за разглеждане на природните забележителности в региона. При желание хотел “Катлея” организира посещения на забележителностите с включени екскурзовод и транспорт. За най-малките хотел “Катлея” разполага със зона за игра и забавления с множество занимателни игри.

Местността е изпълнена с множество екопътеки, идеални за туризъм и разходки, предлагайки богат избор за разглеждане на природните забележителности в региона. При интерес, Хотел & Релакс зона “Катлея” организира посещения на тези забележителности с включен екскурзовод и транспорт.

На 30 километра от нашият хотел се намира гр. Ловеч, известен със старата си част, покрития мост на Колю Фичето, паметника и музея на един от най-видните революционери Васил Левски.

На територията на хотела има малки вътрешен и външен детски кътове, където децата могат да се забавляват безгрижно. В непосредствена близост до хотела, на 30 метра, се намира работещ сезонно голям басейн за обществено ползване, като още едно удобство за гостите.

bg_BGBG