Ресторант

Съвременните хора все повече ценят качествената и истинска храна. Невероятно изобилие от вкусове и аромати, специално подбрани в нашето обновено меню, Ви очакват в ресторанта на Хотел & Релакс зона “Катлея” в област Ловеч. Насладете се на безупречно обслужване и прясна храна в релаксиращата обстановка на парк “Маарата”, на метри от живописните Крушунски водопади.

Отдайте се на удоволствието от вкусна храна и първокласни вина! Насладете се на отбрани ястия както от българската традиционна, така и от средиземноморската кухня в нашия а ла карт гурме ресторант “Катлея”, където дипломирани шеф-готвачи ще се грижат за кулинарното Ви изживяване.

Енотека

Нашата уютна енотека в Хотел & Релакс зона “Катлея”, разполага със селекция от избрани вина от България и света. Идеално място за уединение и романтика или бизнес среща далеч от шум и други хора, в близост до прекрасната природа на Крушуна. Енотеката разполага с 30 седящи места и предлага незабравимо изживяване сред красотата и спокойствието на област Ловеч.

bg_BGBG